Националната консуматорска промоция на Tuborg приключи на 30.06.2019г. Благодарим Ви за проявения интерес.


Поздрави,

Екипът на Tuborg

TUBORG

Въпроси

КАК ДА УЧАСТВАМ И КАКВО МОГА ДА СПЕЧЕЛЯ?

Купи бира Туборг 500 мл. с промоционален етикет (колие с посланието „Грабни една от 550 000 награди“) и виж символа под капачката:

1. Ако откриете символ на КЕН под капачката, наградата, което печелиш е КЕН Туборг 500мл.;

2. Ако откриете седем символен промоционален код, регистрирай го на www.tuborg.bg/promo и можеш да спечелиш на момента една от наградите:
- 2000 бр. Безжични слушалки от Туборг
- 50 бр. Билет за концерта на Лени Кравиц на 04.05.2019г.

ПАЗИ ПЕЧЕЛИВШАТА КАПАЧКА!

Ще получите Безжични слушалки или Билет за концерта на Лени Кравиц само срещу предоставяне на печелившата капачка на куриера, като при посещението се сверява кода. Ако не се предостави печелившата капачка, промоционалният код не съвпада с регистрираният такъв или капачката е загубена, автоматично се губи правото за получаване на спечелената награда.


КАК МОГА ДА РАЗБЕРА ДАЛИ СЪМ СПЕЧЕЛИЛ?

Всички печеливши участници разбират веднага дали печелят, като след регистрацията на код получат SMS и съобщение на екрана с информация за спечелена награда. Допълнително печелившите участници се обявяват на интернет сайта www.tuborg.bg/promo, раздел „Печеливши“, с телефонния номер, от който са регистрирали печелившия код, като последните 3 (три) цифри от телефонния номер се заместват със символите ХХХ.


КАК МОГА ДА ПОЛУЧА НАГРАДАТА СИ?

В случай че сте спечелили награда безплатна бира КЕН Туборг 500 мл., може да я получите от търговските обекти, участващи в промоцията, срещу предоставяне на печелившата капачка. Подробен списък с участващите обекти можете да намерите на www.tuborg.bg/promo

В случай че сте спечелили награда Безжични слушалки или Билет за концерта на Лени Кравиц, следва да се обадите на номер 0888422962 в получения SMS и съобщение на екрана и посочения срок да съобщите на оператора трите си имена, телефон за връзка, точен пощенски адрес, както и да потвърдите, че пазите капачката с кода. Наградите се получават чрез куриер само срещу представяне на документ за самоличност пред съответния куриерски служител и печеливш код от капачката.